Dakwerken Duffel

Dakbedekking platte daken

Dakwerken nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Of het nu gaat om hellende daken of platte daken, wij zijn uw adres voor dakwerken in Duffel en daarbuiten. Door onze ervaring in verschillende dakbedekkingen in Duffel weten onze dakwerkers in Duffel precies wat voor een nieuw dak de beste dakbedekking in Duffel is. Wij plaatsen dakpannen in Duffel maar de dakbedekking kan ook bestaan uit PVC, EPDM of een bitumenlaag. Onze dakwerken in Duffel hebben een gemiddelde levensduur van 20 jaar.

  • Een betrouwbare dakwerken België
  • Ervaring met diverse materialen
  • Professioneel advies door experts

Voor dakwerken Duffel zijn verschillende mogelijkheden. Welk materiaal u kiest, is afhankelijk van het type dak dat u hebt en in welke staat deze is. Hebt u daklekkage? Dan is wellicht een aantal nieuwe dakpannen voldoende om dit op te lossen. Onze dakwerkers in Duffel kunnen dit uitstekend beoordelen en geven u advies. Met dakwerken Duffel kunnen wij een geheel nieuw dak aanbrengen. En als u niet in Duffel woont, dan zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst.

Een specialist in dak lekkages en dak vernieuwingen

Barre weersomstandigheden, achterstallig onderhoud of een gat in het dak door andere invloeden? Allemaal heel vervelend en mogelijke oorzaken voor een daklekkage Duffel. Schakel ons in voor dakreparatie Duffel. Wij kunnen uw dak herstellen of uw dak vernieuwen. Dit ligt aan de mate waarin uw is beschadigd. U kunt rekenen op eerlijk advies en vakkundig dak herstel in Duffel en ver daar buiten. Voor andere dakwerk Duffel, zoals ontmossen of dakinspectie, bent u bij ons ook op het juiste adres.

nieuwe dakpannen

Dakwerk vervangen? Kies voor een EPDM dakbedekking.

Wij weten exact waarmee wij uw dak het beste mee kunnen voorzien qua dakbedekking Duffel. In overleg met u kunnen wij ook eerst een dakinspectie uitvoeren. Wellicht dat de nieuwe bedekking over het oude kan worden gelegd. Dat is namelijk één van de voordelen van een bitumen bedekking op uw dak. Dit materiaal wordt verhit en is dan heel flexibel met een grote kleefkracht. Na de afkoeling biedt het een optimale bescherming. Herstellende dakwerken Duffel is één van onze specialiteiten.

  • Dakbedekking voor een plat dak
  • Duurzame dakwerken Duffel
  • EPDM dakbedekking België voor groene daken

Wanneer u onze dakwerkers in Duffel uw nieuwe dakwerken in Duffel laat plaatsen, verzekert u uzelf ervan dat dit vakkundig zal worden gedaan. Uiteraard verzorgen wij dakbedekkingen ook ver buiten Duffel. Voordat onze dakwerker in Duffel aan de slag gaat, zal hij eerst een dakinspectie uitvoeren. Hierdoor weet hij precies welke dakbedekking in Duffel geschikt is en welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd.

Een allround bedrijf gespecialiseerd in Dakwerken in Duffel

Zelfs als u een gat in het dak hebt, dan herstellen wij uw dakwerken in Duffel snel en vakkundig. Ook kunnen wij een aantal dakpannen vervangen in Duffel en leggen wij nieuwe dakbedekkingen van ander materiaal. Na een uitvoerige inspectie adviseren wij u over de beste oplossing om uw dak te herstellen. Want een daklekkage in Duffel dient zo snel mogelijk en zorgvuldig te worden gerepareerd. En dat zijn precies de dakwerkzaamheden in Duffel waar wij veel ervaring mee hebben!

Contact