Dakwerken Kortessem

Dakbedekking platte daken

Dakwerken nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Of het nu gaat om hellende daken of platte daken, wij zijn uw adres voor dakwerken in Kortessem en daarbuiten. Door onze ervaring in verschillende dakbedekkingen in Kortessem weten onze dakwerkers in Kortessem precies wat voor een nieuw dak de beste dakbedekking in Kortessem is. Wij plaatsen dakpannen in Kortessem maar de dakbedekking kan ook bestaan uit PVC, EPDM of een bitumenlaag. Onze dakwerken in Kortessem hebben een gemiddelde levensduur van 20 jaar.

  • Een betrouwbare dakwerken België
  • Ervaring met diverse materialen
  • Professioneel advies door experts

Voor dakwerken Kortessem zijn verschillende mogelijkheden. Welk materiaal u kiest, is afhankelijk van het type dak dat u hebt en in welke staat deze is. Hebt u daklekkage? Dan is wellicht een aantal nieuwe dakpannen voldoende om dit op te lossen. Onze dakwerkers in Kortessem kunnen dit uitstekend beoordelen en geven u advies. Met dakwerken Kortessem kunnen wij een geheel nieuw dak aanbrengen. En als u niet in Kortessem woont, dan zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst.

Een specialist in dak lekkages en dak vernieuwingen

Barre weersomstandigheden, achterstallig onderhoud of een gat in het dak door andere invloeden? Allemaal heel vervelend en mogelijke oorzaken voor een daklekkage Kortessem. Schakel ons in voor dakreparatie Kortessem. Wij kunnen uw dak herstellen of uw dak vernieuwen. Dit ligt aan de mate waarin uw is beschadigd. U kunt rekenen op eerlijk advies en vakkundig dak herstel in Kortessem en ver daar buiten. Voor andere dakwerk Kortessem, zoals ontmossen of dakinspectie, bent u bij ons ook op het juiste adres.

nieuwe dakpannen

Dakwerk vervangen? Kies voor een EPDM dakbedekking.

Wij weten exact waarmee wij uw dak het beste mee kunnen voorzien qua dakbedekking Kortessem. In overleg met u kunnen wij ook eerst een dakinspectie uitvoeren. Wellicht dat de nieuwe bedekking over het oude kan worden gelegd. Dat is namelijk één van de voordelen van een bitumen bedekking op uw dak. Dit materiaal wordt verhit en is dan heel flexibel met een grote kleefkracht. Na de afkoeling biedt het een optimale bescherming. Herstellende dakwerken Kortessem is één van onze specialiteiten.

  • Dakbedekking voor een plat dak
  • Duurzame dakwerken Kortessem
  • EPDM dakbedekking België voor groene daken

Wanneer u onze dakwerkers in Kortessem uw nieuwe dakwerken in Kortessem laat plaatsen, verzekert u uzelf ervan dat dit vakkundig zal worden gedaan. Uiteraard verzorgen wij dakbedekkingen ook ver buiten Kortessem. Voordat onze dakwerker in Kortessem aan de slag gaat, zal hij eerst een dakinspectie uitvoeren. Hierdoor weet hij precies welke dakbedekking in Kortessem geschikt is en welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd.

Een allround bedrijf gespecialiseerd in Dakwerken in Kortessem

Zelfs als u een gat in het dak hebt, dan herstellen wij uw dakwerken in Kortessem snel en vakkundig. Ook kunnen wij een aantal dakpannen vervangen in Kortessem en leggen wij nieuwe dakbedekkingen van ander materiaal. Na een uitvoerige inspectie adviseren wij u over de beste oplossing om uw dak te herstellen. Want een daklekkage in Kortessem dient zo snel mogelijk en zorgvuldig te worden gerepareerd. En dat zijn precies de dakwerkzaamheden in Kortessem waar wij veel ervaring mee hebben!

Contact