Dakwerken Tongeren

Dakbedekking platte daken

Dakwerken nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Of het nu gaat om hellende daken of platte daken, wij zijn uw adres voor dakwerken in Tongeren en daarbuiten. Door onze ervaring in verschillende dakbedekkingen in Tongeren weten onze dakwerkers in Tongeren precies wat voor een nieuw dak de beste dakbedekking in Tongeren is. Wij plaatsen dakpannen in Tongeren maar de dakbedekking kan ook bestaan uit PVC, EPDM of een bitumenlaag. Onze dakwerken in Tongeren hebben een gemiddelde levensduur van 20 jaar.

  • Een betrouwbare dakwerken België
  • Ervaring met diverse materialen
  • Professioneel advies door experts

Voor dakwerken Tongeren zijn verschillende mogelijkheden. Welk materiaal u kiest, is afhankelijk van het type dak dat u hebt en in welke staat deze is. Hebt u daklekkage? Dan is wellicht een aantal nieuwe dakpannen voldoende om dit op te lossen. Onze dakwerkers in Tongeren kunnen dit uitstekend beoordelen en geven u advies. Met dakwerken Tongeren kunnen wij een geheel nieuw dak aanbrengen. En als u niet in Tongeren woont, dan zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst.

Een specialist in dak lekkages en dak vernieuwingen

Barre weersomstandigheden, achterstallig onderhoud of een gat in het dak door andere invloeden? Allemaal heel vervelend en mogelijke oorzaken voor een daklekkage Tongeren. Schakel ons in voor dakreparatie Tongeren. Wij kunnen uw dak herstellen of uw dak vernieuwen. Dit ligt aan de mate waarin uw is beschadigd. U kunt rekenen op eerlijk advies en vakkundig dak herstel in Tongeren en ver daar buiten. Voor andere dakwerk Tongeren, zoals ontmossen of dakinspectie, bent u bij ons ook op het juiste adres.

nieuwe dakpannen

Dakwerk vervangen? Kies voor een EPDM dakbedekking.

Wij weten exact waarmee wij uw dak het beste mee kunnen voorzien qua dakbedekking Tongeren. In overleg met u kunnen wij ook eerst een dakinspectie uitvoeren. Wellicht dat de nieuwe bedekking over het oude kan worden gelegd. Dat is namelijk één van de voordelen van een bitumen bedekking op uw dak. Dit materiaal wordt verhit en is dan heel flexibel met een grote kleefkracht. Na de afkoeling biedt het een optimale bescherming. Herstellende dakwerken Tongeren is één van onze specialiteiten.

  • Dakbedekking voor een plat dak
  • Duurzame dakwerken Tongeren
  • EPDM dakbedekking België voor groene daken

Wanneer u onze dakwerkers in Tongeren uw nieuwe dakwerken in Tongeren laat plaatsen, verzekert u uzelf ervan dat dit vakkundig zal worden gedaan. Uiteraard verzorgen wij dakbedekkingen ook ver buiten Tongeren. Voordat onze dakwerker in Tongeren aan de slag gaat, zal hij eerst een dakinspectie uitvoeren. Hierdoor weet hij precies welke dakbedekking in Tongeren geschikt is en welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd.

Een allround bedrijf gespecialiseerd in Dakwerken in Tongeren

Zelfs als u een gat in het dak hebt, dan herstellen wij uw dakwerken in Tongeren snel en vakkundig. Ook kunnen wij een aantal dakpannen vervangen in Tongeren en leggen wij nieuwe dakbedekkingen van ander materiaal. Na een uitvoerige inspectie adviseren wij u over de beste oplossing om uw dak te herstellen. Want een daklekkage in Tongeren dient zo snel mogelijk en zorgvuldig te worden gerepareerd. En dat zijn precies de dakwerkzaamheden in Tongeren waar wij veel ervaring mee hebben!

Contact