Dakwerken Oud-heverlee

Dakbedekking platte daken

Dakwerken nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Of het nu gaat om hellende daken of platte daken, wij zijn uw adres voor dakwerken in Oud-heverlee en daarbuiten. Door onze ervaring in verschillende dakbedekkingen in Oud-heverlee weten onze dakwerkers in Oud-heverlee precies wat voor een nieuw dak de beste dakbedekking in Oud-heverlee is. Wij plaatsen dakpannen in Oud-heverlee maar de dakbedekking kan ook bestaan uit PVC, EPDM of een bitumenlaag. Onze dakwerken in Oud-heverlee hebben een gemiddelde levensduur van 20 jaar.

  • Een betrouwbare dakwerken België
  • Ervaring met diverse materialen
  • Professioneel advies door experts

Voor dakwerken Oud-heverlee zijn verschillende mogelijkheden. Welk materiaal u kiest, is afhankelijk van het type dak dat u hebt en in welke staat deze is. Hebt u daklekkage? Dan is wellicht een aantal nieuwe dakpannen voldoende om dit op te lossen. Onze dakwerkers in Oud-heverlee kunnen dit uitstekend beoordelen en geven u advies. Met dakwerken Oud-heverlee kunnen wij een geheel nieuw dak aanbrengen. En als u niet in Oud-heverlee woont, dan zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst.

Een specialist in dak lekkages en dak vernieuwingen

Barre weersomstandigheden, achterstallig onderhoud of een gat in het dak door andere invloeden? Allemaal heel vervelend en mogelijke oorzaken voor een daklekkage Oud-heverlee. Schakel ons in voor dakreparatie Oud-heverlee. Wij kunnen uw dak herstellen of uw dak vernieuwen. Dit ligt aan de mate waarin uw is beschadigd. U kunt rekenen op eerlijk advies en vakkundig dak herstel in Oud-heverlee en ver daar buiten. Voor andere dakwerk Oud-heverlee, zoals ontmossen of dakinspectie, bent u bij ons ook op het juiste adres.

nieuwe dakpannen

Dakwerk vervangen? Kies voor een EPDM dakbedekking.

Wij weten exact waarmee wij uw dak het beste mee kunnen voorzien qua dakbedekking Oud-heverlee. In overleg met u kunnen wij ook eerst een dakinspectie uitvoeren. Wellicht dat de nieuwe bedekking over het oude kan worden gelegd. Dat is namelijk één van de voordelen van een bitumen bedekking op uw dak. Dit materiaal wordt verhit en is dan heel flexibel met een grote kleefkracht. Na de afkoeling biedt het een optimale bescherming. Herstellende dakwerken Oud-heverlee is één van onze specialiteiten.

  • Dakbedekking voor een plat dak
  • Duurzame dakwerken Oud-heverlee
  • EPDM dakbedekking België voor groene daken

Wanneer u onze dakwerkers in Oud-heverlee uw nieuwe dakwerken in Oud-heverlee laat plaatsen, verzekert u uzelf ervan dat dit vakkundig zal worden gedaan. Uiteraard verzorgen wij dakbedekkingen ook ver buiten Oud-heverlee. Voordat onze dakwerker in Oud-heverlee aan de slag gaat, zal hij eerst een dakinspectie uitvoeren. Hierdoor weet hij precies welke dakbedekking in Oud-heverlee geschikt is en welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd.

Een allround bedrijf gespecialiseerd in Dakwerken in Oud-heverlee

Zelfs als u een gat in het dak hebt, dan herstellen wij uw dakwerken in Oud-heverlee snel en vakkundig. Ook kunnen wij een aantal dakpannen vervangen in Oud-heverlee en leggen wij nieuwe dakbedekkingen van ander materiaal. Na een uitvoerige inspectie adviseren wij u over de beste oplossing om uw dak te herstellen. Want een daklekkage in Oud-heverlee dient zo snel mogelijk en zorgvuldig te worden gerepareerd. En dat zijn precies de dakwerkzaamheden in Oud-heverlee waar wij veel ervaring mee hebben!

Contact