Dakwerken Tienen

Dakbedekking platte daken

Dakwerken nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Of het nu gaat om hellende daken of platte daken, wij zijn uw adres voor dakwerken in Tienen en daarbuiten. Door onze ervaring in verschillende dakbedekkingen in Tienen weten onze dakwerkers in Tienen precies wat voor een nieuw dak de beste dakbedekking in Tienen is. Wij plaatsen dakpannen in Tienen maar de dakbedekking kan ook bestaan uit PVC, EPDM of een bitumenlaag. Onze dakwerken in Tienen hebben een gemiddelde levensduur van 20 jaar.

  • Een betrouwbare dakwerken België
  • Ervaring met diverse materialen
  • Professioneel advies door experts

Voor dakwerken Tienen zijn verschillende mogelijkheden. Welk materiaal u kiest, is afhankelijk van het type dak dat u hebt en in welke staat deze is. Hebt u daklekkage? Dan is wellicht een aantal nieuwe dakpannen voldoende om dit op te lossen. Onze dakwerkers in Tienen kunnen dit uitstekend beoordelen en geven u advies. Met dakwerken Tienen kunnen wij een geheel nieuw dak aanbrengen. En als u niet in Tienen woont, dan zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst.

Een specialist in dak lekkages en dak vernieuwingen

Barre weersomstandigheden, achterstallig onderhoud of een gat in het dak door andere invloeden? Allemaal heel vervelend en mogelijke oorzaken voor een daklekkage Tienen. Schakel ons in voor dakreparatie Tienen. Wij kunnen uw dak herstellen of uw dak vernieuwen. Dit ligt aan de mate waarin uw is beschadigd. U kunt rekenen op eerlijk advies en vakkundig dak herstel in Tienen en ver daar buiten. Voor andere dakwerk Tienen, zoals ontmossen of dakinspectie, bent u bij ons ook op het juiste adres.

nieuwe dakpannen

Dakwerk vervangen? Kies voor een EPDM dakbedekking.

Wij weten exact waarmee wij uw dak het beste mee kunnen voorzien qua dakbedekking Tienen. In overleg met u kunnen wij ook eerst een dakinspectie uitvoeren. Wellicht dat de nieuwe bedekking over het oude kan worden gelegd. Dat is namelijk één van de voordelen van een bitumen bedekking op uw dak. Dit materiaal wordt verhit en is dan heel flexibel met een grote kleefkracht. Na de afkoeling biedt het een optimale bescherming. Herstellende dakwerken Tienen is één van onze specialiteiten.

  • Dakbedekking voor een plat dak
  • Duurzame dakwerken Tienen
  • EPDM dakbedekking België voor groene daken

Wanneer u onze dakwerkers in Tienen uw nieuwe dakwerken in Tienen laat plaatsen, verzekert u uzelf ervan dat dit vakkundig zal worden gedaan. Uiteraard verzorgen wij dakbedekkingen ook ver buiten Tienen. Voordat onze dakwerker in Tienen aan de slag gaat, zal hij eerst een dakinspectie uitvoeren. Hierdoor weet hij precies welke dakbedekking in Tienen geschikt is en welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd.

Een allround bedrijf gespecialiseerd in Dakwerken in Tienen

Zelfs als u een gat in het dak hebt, dan herstellen wij uw dakwerken in Tienen snel en vakkundig. Ook kunnen wij een aantal dakpannen vervangen in Tienen en leggen wij nieuwe dakbedekkingen van ander materiaal. Na een uitvoerige inspectie adviseren wij u over de beste oplossing om uw dak te herstellen. Want een daklekkage in Tienen dient zo snel mogelijk en zorgvuldig te worden gerepareerd. En dat zijn precies de dakwerkzaamheden in Tienen waar wij veel ervaring mee hebben!

Contact