Dakwerken Ieper

Dakbedekking platte daken

Dakwerken nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Of het nu gaat om hellende daken of platte daken, wij zijn uw adres voor dakwerken in Ieper en daarbuiten. Door onze ervaring in verschillende dakbedekkingen in Ieper weten onze dakwerkers in Ieper precies wat voor een nieuw dak de beste dakbedekking in Ieper is. Wij plaatsen dakpannen in Ieper maar de dakbedekking kan ook bestaan uit PVC, EPDM of een bitumenlaag. Onze dakwerken in Ieper hebben een gemiddelde levensduur van 20 jaar.

  • Een betrouwbare dakwerken België
  • Ervaring met diverse materialen
  • Professioneel advies door experts

Voor dakwerken Ieper zijn verschillende mogelijkheden. Welk materiaal u kiest, is afhankelijk van het type dak dat u hebt en in welke staat deze is. Hebt u daklekkage? Dan is wellicht een aantal nieuwe dakpannen voldoende om dit op te lossen. Onze dakwerkers in Ieper kunnen dit uitstekend beoordelen en geven u advies. Met dakwerken Ieper kunnen wij een geheel nieuw dak aanbrengen. En als u niet in Ieper woont, dan zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst.

Een specialist in dak lekkages en dak vernieuwingen

Barre weersomstandigheden, achterstallig onderhoud of een gat in het dak door andere invloeden? Allemaal heel vervelend en mogelijke oorzaken voor een daklekkage Ieper. Schakel ons in voor dakreparatie Ieper. Wij kunnen uw dak herstellen of uw dak vernieuwen. Dit ligt aan de mate waarin uw is beschadigd. U kunt rekenen op eerlijk advies en vakkundig dak herstel in Ieper en ver daar buiten. Voor andere dakwerk Ieper, zoals ontmossen of dakinspectie, bent u bij ons ook op het juiste adres.

nieuwe dakpannen

Dakwerk vervangen? Kies voor een EPDM dakbedekking.

Wij weten exact waarmee wij uw dak het beste mee kunnen voorzien qua dakbedekking Ieper. In overleg met u kunnen wij ook eerst een dakinspectie uitvoeren. Wellicht dat de nieuwe bedekking over het oude kan worden gelegd. Dat is namelijk één van de voordelen van een bitumen bedekking op uw dak. Dit materiaal wordt verhit en is dan heel flexibel met een grote kleefkracht. Na de afkoeling biedt het een optimale bescherming. Herstellende dakwerken Ieper is één van onze specialiteiten.

  • Dakbedekking voor een plat dak
  • Duurzame dakwerken Ieper
  • EPDM dakbedekking België voor groene daken

Wanneer u onze dakwerkers in Ieper uw nieuwe dakwerken in Ieper laat plaatsen, verzekert u uzelf ervan dat dit vakkundig zal worden gedaan. Uiteraard verzorgen wij dakbedekkingen ook ver buiten Ieper. Voordat onze dakwerker in Ieper aan de slag gaat, zal hij eerst een dakinspectie uitvoeren. Hierdoor weet hij precies welke dakbedekking in Ieper geschikt is en welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd.

Een allround bedrijf gespecialiseerd in Dakwerken in Ieper

Zelfs als u een gat in het dak hebt, dan herstellen wij uw dakwerken in Ieper snel en vakkundig. Ook kunnen wij een aantal dakpannen vervangen in Ieper en leggen wij nieuwe dakbedekkingen van ander materiaal. Na een uitvoerige inspectie adviseren wij u over de beste oplossing om uw dak te herstellen. Want een daklekkage in Ieper dient zo snel mogelijk en zorgvuldig te worden gerepareerd. En dat zijn precies de dakwerkzaamheden in Ieper waar wij veel ervaring mee hebben!

Contact