Dakwerken Kortrijk

Dakbedekking platte daken

Dakwerken nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Of het nu gaat om hellende daken of platte daken, wij zijn uw adres voor dakwerken in Kortrijk en daarbuiten. Door onze ervaring in verschillende dakbedekkingen in Kortrijk weten onze dakwerkers in Kortrijk precies wat voor een nieuw dak de beste dakbedekking in Kortrijk is. Wij plaatsen dakpannen in Kortrijk maar de dakbedekking kan ook bestaan uit PVC, EPDM of een bitumenlaag. Onze dakwerken in Kortrijk hebben een gemiddelde levensduur van 20 jaar.

  • Een betrouwbare dakwerken België
  • Ervaring met diverse materialen
  • Professioneel advies door experts

Voor dakwerken Kortrijk zijn verschillende mogelijkheden. Welk materiaal u kiest, is afhankelijk van het type dak dat u hebt en in welke staat deze is. Hebt u daklekkage? Dan is wellicht een aantal nieuwe dakpannen voldoende om dit op te lossen. Onze dakwerkers in Kortrijk kunnen dit uitstekend beoordelen en geven u advies. Met dakwerken Kortrijk kunnen wij een geheel nieuw dak aanbrengen. En als u niet in Kortrijk woont, dan zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst.

Een specialist in dak lekkages en dak vernieuwingen

Barre weersomstandigheden, achterstallig onderhoud of een gat in het dak door andere invloeden? Allemaal heel vervelend en mogelijke oorzaken voor een daklekkage Kortrijk. Schakel ons in voor dakreparatie Kortrijk. Wij kunnen uw dak herstellen of uw dak vernieuwen. Dit ligt aan de mate waarin uw is beschadigd. U kunt rekenen op eerlijk advies en vakkundig dak herstel in Kortrijk en ver daar buiten. Voor andere dakwerk Kortrijk, zoals ontmossen of dakinspectie, bent u bij ons ook op het juiste adres.

nieuwe dakpannen

Dakwerk vervangen? Kies voor een EPDM dakbedekking.

Wij weten exact waarmee wij uw dak het beste mee kunnen voorzien qua dakbedekking Kortrijk. In overleg met u kunnen wij ook eerst een dakinspectie uitvoeren. Wellicht dat de nieuwe bedekking over het oude kan worden gelegd. Dat is namelijk één van de voordelen van een bitumen bedekking op uw dak. Dit materiaal wordt verhit en is dan heel flexibel met een grote kleefkracht. Na de afkoeling biedt het een optimale bescherming. Herstellende dakwerken Kortrijk is één van onze specialiteiten.

  • Dakbedekking voor een plat dak
  • Duurzame dakwerken Kortrijk
  • EPDM dakbedekking België voor groene daken

Wanneer u onze dakwerkers in Kortrijk uw nieuwe dakwerken in Kortrijk laat plaatsen, verzekert u uzelf ervan dat dit vakkundig zal worden gedaan. Uiteraard verzorgen wij dakbedekkingen ook ver buiten Kortrijk. Voordat onze dakwerker in Kortrijk aan de slag gaat, zal hij eerst een dakinspectie uitvoeren. Hierdoor weet hij precies welke dakbedekking in Kortrijk geschikt is en welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd.

Een allround bedrijf gespecialiseerd in Dakwerken in Kortrijk

Zelfs als u een gat in het dak hebt, dan herstellen wij uw dakwerken in Kortrijk snel en vakkundig. Ook kunnen wij een aantal dakpannen vervangen in Kortrijk en leggen wij nieuwe dakbedekkingen van ander materiaal. Na een uitvoerige inspectie adviseren wij u over de beste oplossing om uw dak te herstellen. Want een daklekkage in Kortrijk dient zo snel mogelijk en zorgvuldig te worden gerepareerd. En dat zijn precies de dakwerkzaamheden in Kortrijk waar wij veel ervaring mee hebben!

Contact