Dakwerken Kuurne

Dakbedekking platte daken

Dakwerken nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Of het nu gaat om hellende daken of platte daken, wij zijn uw adres voor dakwerken in Kuurne en daarbuiten. Door onze ervaring in verschillende dakbedekkingen in Kuurne weten onze dakwerkers in Kuurne precies wat voor een nieuw dak de beste dakbedekking in Kuurne is. Wij plaatsen dakpannen in Kuurne maar de dakbedekking kan ook bestaan uit PVC, EPDM of een bitumenlaag. Onze dakwerken in Kuurne hebben een gemiddelde levensduur van 20 jaar.

  • Een betrouwbare dakwerken België
  • Ervaring met diverse materialen
  • Professioneel advies door experts

Voor dakwerken Kuurne zijn verschillende mogelijkheden. Welk materiaal u kiest, is afhankelijk van het type dak dat u hebt en in welke staat deze is. Hebt u daklekkage? Dan is wellicht een aantal nieuwe dakpannen voldoende om dit op te lossen. Onze dakwerkers in Kuurne kunnen dit uitstekend beoordelen en geven u advies. Met dakwerken Kuurne kunnen wij een geheel nieuw dak aanbrengen. En als u niet in Kuurne woont, dan zijn wij u natuurlijk ook graag van dienst.

Een specialist in dak lekkages en dak vernieuwingen

Barre weersomstandigheden, achterstallig onderhoud of een gat in het dak door andere invloeden? Allemaal heel vervelend en mogelijke oorzaken voor een daklekkage Kuurne. Schakel ons in voor dakreparatie Kuurne. Wij kunnen uw dak herstellen of uw dak vernieuwen. Dit ligt aan de mate waarin uw is beschadigd. U kunt rekenen op eerlijk advies en vakkundig dak herstel in Kuurne en ver daar buiten. Voor andere dakwerk Kuurne, zoals ontmossen of dakinspectie, bent u bij ons ook op het juiste adres.

nieuwe dakpannen

Dakwerk vervangen? Kies voor een EPDM dakbedekking.

Wij weten exact waarmee wij uw dak het beste mee kunnen voorzien qua dakbedekking Kuurne. In overleg met u kunnen wij ook eerst een dakinspectie uitvoeren. Wellicht dat de nieuwe bedekking over het oude kan worden gelegd. Dat is namelijk één van de voordelen van een bitumen bedekking op uw dak. Dit materiaal wordt verhit en is dan heel flexibel met een grote kleefkracht. Na de afkoeling biedt het een optimale bescherming. Herstellende dakwerken Kuurne is één van onze specialiteiten.

  • Dakbedekking voor een plat dak
  • Duurzame dakwerken Kuurne
  • EPDM dakbedekking België voor groene daken

Wanneer u onze dakwerkers in Kuurne uw nieuwe dakwerken in Kuurne laat plaatsen, verzekert u uzelf ervan dat dit vakkundig zal worden gedaan. Uiteraard verzorgen wij dakbedekkingen ook ver buiten Kuurne. Voordat onze dakwerker in Kuurne aan de slag gaat, zal hij eerst een dakinspectie uitvoeren. Hierdoor weet hij precies welke dakbedekking in Kuurne geschikt is en welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd.

Een allround bedrijf gespecialiseerd in Dakwerken in Kuurne

Zelfs als u een gat in het dak hebt, dan herstellen wij uw dakwerken in Kuurne snel en vakkundig. Ook kunnen wij een aantal dakpannen vervangen in Kuurne en leggen wij nieuwe dakbedekkingen van ander materiaal. Na een uitvoerige inspectie adviseren wij u over de beste oplossing om uw dak te herstellen. Want een daklekkage in Kuurne dient zo snel mogelijk en zorgvuldig te worden gerepareerd. En dat zijn precies de dakwerkzaamheden in Kuurne waar wij veel ervaring mee hebben!

Contact